Alla planer och mål

Jag tog ett bad nyss, har gymmat idag så efter middagen (då jag också hade henna i håret) satt ett bad perfekt. Men sen blev jag varm och jättetrött (nähä) så nu blev det läge för frisk luft på uteplatsen.

Älskar verkligen lägenheten mer och mer. Målaren har lite kvar och jag behöver en ny lön (och att huset säljs!) innan jag har råd att inreda. Men vi funkar bra, jag och mina 62 kvm. Barnes rum är fixat och de sov här över långhelgen – så mysigt!

Idag har jag tänkt mycket på Martinas inlägg ”Tankar om självförbättring” om just att optimera sig själv. Vad man vill förändra och förbättra i sin vardag och få ett liv mer anpassat till sig. Roligast är ju hennes tankar om rutiner – tror många av oss som har dem har de mest för överlevnad, det blir totalt kaos annars!

Men såklart funderar jag mycket nu. På vad jag vill fylla mina dagar med. Vilka mål vill jag ha i framtiden och hur kan jag leva i enlighet med dem redan nu? Till exempel vet jag att jag vill odla mycket i framtiden, jag gillar att producera min egen mat. Så då behöver jag börja odla redan nu på uteplatsen. Och troligen får man ställa ut grejer på gräset lite också, jag pratade med närmsta grannen igår… Det är många såna små mål och de rutiner i nuet de genererar som börjar ta form. Odlandet, träningen, höra av mig till folk, leva i ett lugnare tempo. Att testa sig fram till det som passar mig.

Försökte för övrigt torka nässlor. Tydligen är det de späda bladen man ska ta. Jag tog allt. Kanske skulle ha läst på innan. Kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *