Det blir mest att jag lyssnar på Taylor Swift

Jag är en levande motsättning. Jag kan få bisarrt mycket gjort. Eller ingenting. Vissa dagar är det som att jag är skjuten ur en kanon och på mitt jobb är jag galet bra på att styra upp nya infall, på att lösa min chefs problem eller samverka ihop nåt nytt. Och ibland är det helt still.

Jag har tänkt att jag kanske ibland saknar motivation. Att jag måste hitta mitt ”varför”. Det ligger säkert nåt i det, men rent krasst kan jag utan problem se varför jag ska göra något och ändå inte göra det.

På jobbet funkar det ändå rätt bra. Jag får det som behöver göras gjort och jag vet att mina idéer och tankar ses som en tillgång. Det kanske kommer att ta tid, men mina mål kommer troligen att nås. På ett eller annat sätt.

Men hemma… alltför ofta har en dag gått när jag mest lyssnat på Taylor Swift, nåt avsnitt eller två av Historiepodden och liksom… inte gjort allt det där som ändå är mitt ”varför”. Jag tvättar lite, diskar. Lägger pengar på dyr tvål, internetshoppar ännu en tröja och dricker vin. Såklart en finfin tillvaro. Men ändå.

För när jag tänker på vad jag skulle göra om jag inte hade ett jobb, så är svaret att jag skulle odla, skriva nåt vettigt här och utifrån min nuvarande boendesituation fixa med min bostadsrättsförening. Laga storkok. Spara pengar eller i alla fall leva på lite.

En dag kanske. Men uppenbarligen inte idag heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *