En astrologiblogg?

Så, bloggen är nu i sitt nya format. Jag har alltså styrt upp hemsidan för att fylla på allt eftersom jag hinner med det jag vet och kan om astrologi.

Astrologi kan verka som en märklig grej att syssla med. Det har faktiskt tagit mig själv tid att acceptera att jag gillar det och vill använda det i mitt liv.

Astrologi är mer än veckohoroskop. Jag själv fokuserar mycket på födelsediagram och vem du är. Jag tycker om att använda astrologi för självkännedom och självacceptans. Jag hoppas kunna förmedla detta när jag skriver mina texter.

Jag sysslar även med någon form av magi. Inte så att jag hexar Kavanaugh (obs, älskar det!) men genom att jag låter mig få uppleva världen som magisk. Jag uppmärksammar årstidsväxlingar, jag odlar och tackar naturen för det den ger oss och jag mår bra av att se världen som en helhet som hänger ihop, mer än som mekaniska delar i ett maskineri.

På något sätt kommer allt detta ur en slags funderande. Jag har alltid tänkt, vridit och vänt, undrat och undersökt. Jag är en anings filosofiskt lagd och jag upplever att jag trivs bäst att skriva den sortens blogginlägg.

Så hemsidan blir astrologi och information om doulandet. Bloggen blir mer filosofisk/reflekterande. Och instagram blir mer ”här och nu” men med vardagsmagi och kortare tankar. Vi får väl se om det passar mig i det långa loppet, men jag tror det.

Så detta blir början på mitt astrologiska nyår. Idag går solen in i Skorpionen, och således mitt första hus. Välkommen, till en lite annorlunda blogg än innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *