En snabb uppdatering

  • Jag lever men är helt slut. Jag och barnen har ”semestrat” hos släkt (inklusive 85-årskalas) samtidigt som maken är utomlands för jobbgrej. Ej optimalt men bara några dagar kvar nu.
  • Jag har kommit in på sjuksköterskeprogrammet i höst! Lycka! Hinner inte riktigt landa i det men i nästa vecka jobbar jag några dagar och ska då administrera min framtida plan med att plugga 100% och jobba 30%. Helt galet.
  • Jag har mer och mer landat i vad jag vill med den här bloggen. Det finns inget jättesug hos mig att bara skriva om vardagen, det gör jag mycket på min låsta insta och lite på min öppna (@kejsarinna). Så jag hoppas det blir mer av faktiska inlägg framöver.
  • Trädgården går sådär. Har inte hunnit eller orkat med så mycket jag har velat. Samt att det är mycket jag inte kan och då tar research-fasen så lång tid. Samtidigt lär jag mig mycket och är helt säker på att lite förbättrade förutsättningar till nästa år tillsammans med andra förberedelser ska ge bra resultat.

Nu, kaffe i sol och blåst!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *