Flytt, utveckling och en massa funderingar

Hej, igen typ. Det var en stund sen. Tycker alltid bloggandet är så svårt. Man vill ju gärna säga nåt, när man ändå håller på.

Men well, i vilket fall. Det som pågår i livet just nu är att jag bestämt mig för att flytta. Sälja bostadsrätten och drar till hyreslägenhet. Och resan går också till Stora Staden, inte till ett hus på landet.

Vadandetta då? Flera saker. Dels att familj och vänner finns mer mot stan. Att jag inte trivs i brf. Den dagen jag äger igen så ska det vara hus. Barnen bor kvar i skola här, så det blir till att pendla. Initialt med bil, men ju större de blir dessto mer hoppas jag kunna slippa bilen och åka kommunalt. Beroende på var vi landar in så kan det bli möjligt.

I allt det här så inser jag att det pågår en process i mig. Prioriteringar. Dels livspusselrelaterade men såklart även ekonomiska. Och det kopplar i sin tur till hur jag vill leva. Mycket att tänka på och processa.

Men jag är väldigt peppad och glad över beslutet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *