Förändring

Ja, det är väl förändring jag sysslar med. Som en stor boll jag har satt i rullning. Nu börjar den dock gå från att vara ett berg jag ska flytta till att mer vara en rolig händelse. Snart är det flytt och jag letar inspiration bland bloggar, pinterest och Jotuns hemsida. Bestämmer väggfärg och funderar på hur tusan jag ska orka flytta mina möbler. Tur att jag hamnar på bottenvåningen.

Jag gillar förändring. Ja, kanske i lagom med doser, en skilsmässa är en ganska sjukt stor grej att göra och att flytta tycker jag inte om, men jag gillar att utvecklas och ändras. Jag räds inte att livet och jag själv behöver transformeras. För mig tyder det på utveckling. Ibland resulterar ens egna, eller samhällets, utveckling i stora och tydliga ändringar men ibland skapar de en uppskattning för det man redan har. Så utveckling behöver inte betyda förändring men förändring bör alltid komma ur utveckling.

Det är viktigt för mig att alltid utvecklas, att sträva efter att förstå mer och göra mer. Både som individ och som samhälle. Jag läser på om mycket och försöker implementera det jag kan i mitt liv. Det hoppas jag verkligen det ska bli mer av framöver; det ska bli väldigt spännande (och utmanande) att få bygga upp mitt frånskilda liv. Vi kommer att ha barnen på deltid så jag kommer både vara ensamstående mamma och singelhushåll. Förändring på veckobasis, vilken grej!

Snygg toaselfie från gårdagens påskfirande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *