Jag gör

Jag karvar inte ut tid för upplevelser, tiden finns där. På ett annat sätt än förr finns tid för de små samtalen med barnen, för att åka skidor, att lägga sig tidigt. Jag tar mig inte tid, den erbjuds mig. Det är bara min uppgift att fylla den, så enkelt är det. Jag fyller den inte längre med måsten, eller med sådant som gör mig bättre nu eller sen. Jag fyller den med upplevelser.

Vi har jag på inte ens fem dagar upplevt simhallen, pulkabacken, biblioteket och park. Jag åkte imorse ut på skidor efter lämning (jag har 3 timmar i veckan träning på arbetstid, så jag lämnar inte barnen för att syssla med en ren hobby).

Jag vill ofta skriva att jag hann något. Men det är inte riktigt sant. Det indikerar en stress, men den finns inte. Det är ett lugn, ett flöde. Det är inte så att jag hinner med att åka skidor – jag åker skidor. Vi hinner inte till parken- vi går till parken.

Min vardag börjar helt klart passa nig ypperligt. Nu ska jag bara ta tag i att minska min konsumtion och miljöpåverkan, så har jag all chans till att leva precis så som jag vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *