Jag tänker inte fundera mer utan bara fundera högt

Vet ni? Jag har alltid sett mig som en skrivande person. Sen fastnade jag i vad jag ska skriva om. Och då tog det stopp. Jag hittade ingenting. Inget specifikt.

För jag skriver bäst om allt. Om det lilla, vardagliga livet – hostande barn, hejdå-pussar när mammaveckan är slut, kalas på simhallen och kaffe på altanen – till de stora frågorna – hur lever jag mer sant, hur relaterar jag till folk, vad ska jag rösta på.

Jag tänker på allt sånt. Jag ska skriva om allt sånt. Om odling, om föräldraskap, om kvinnokroppen, om relationer, om att lära sig nya saker, om mat, om träning, om yrkesval och boendefrågor. Om hållbarhet, som människa i miljön snarare än om hållbar miljö i sig.

Jag ska sluta fundera på vad jag ska skriva om och bara skriva allt jag funderar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *