Jag tänker mycket, men producerar noll

Mitt stora problem är att jag är en riktig nörd. Jag tar in så mycket fakta om så mycket, ser mönster och lägger pussel.

Men kan för mitt liv inte få ur mig nåt vettigt av allt. Där jag oftast har nån sorts inre aning/insikt så framstår jag utåt mest som nån märklig renässansperson. Kan lite om mycket.

Just nu är det tidigt 1000-tal i Sverige jag roar mig med. Ja tiden innan Sverige blir… Sverige. Det är intressant, men totalt irrelevant för mitt liv. Tills jag kanske, om flera år, kan använda det i ett samtal om något helt annat. Dra en parallel, visa på ett samband.

Sån är min hjärna. Lite utmanande att leva med. Speciellt just nu, när jag har huvudvärk men försöker läsa om juldagen 1156.

Tur att det finns kokosbollar i kylen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *