Kort arbetsvecka men fullt upp

Nä, huset verkar inte sälja. Värdet går visserligen upp på booli.se men det betyder ju ingenting om ingen köper stället!

Så, jag flyttade i fredags och försöker komma på plats. Målaren målar och jag och vänner har flyttat tyngre möbler. Ytterligare visning av huset gör att jag inte riktigt hinner bo in mig i lägenheten men till nästa långhelg bör jag få hinna njuta!

Att inte ha barnen på plats än gör att det inte riktigt känns som ett hem. Men kaninerna står på altanen så jag är på god väg att få livet på plats. Sakta men säkert plockas allt upp och jag tänkte idag försöka få dit lite böcker och börja torka örter i köksfönstret. Ja, så det börjar bli lite spännande och knasigt snart, precis så som jag vill att mitt hem ska kännas!

Hur har ni det? Firat Valborg ordentligt i helgen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *