Och det blev sommar

Jag kan tycka att sommar är svårt. En massa timmar, drömmar och idéer om vad ett sommarlov ska vara och när man är mitt i det känner jag mest att jag inser hur dålig jag är på att vara ledig. Jag gör ju inget känner jag, samtidigt som jag faktiskt har fått ihop två tältnätter, ett hotellbesök, en massa mindre utflykter, väldigt mycket bad men också totalt lugn och ro. Jag försöker lugna mig med att det är helt ok med dagar inomhus (det regnar ju!) men det är så lätt att känna att jag borde gå ut med barnen.

Sen har helt plötsligt tio timmar gått, de har suttit med sina ipads och min dator och jag har mest läst och lyssnat på pod. Jag vet ju att vi gjorde något i förrgår och imorn har vi planer men ändå… det där mamma-samvetet märks så tydligt nu på sommaren.

Speciellt regniga dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *