kejsarinna.se

Hej!

Det här är en blandad blogg med temat hälsa. Hälsa dels ur ett fysiologiskt perspektiv, men till större del ur ett holistiskt perspektiv med fokus på att leva mer autentiskt genom att förstå sig själv bättre.

Jag som skriver heter Astrid och är sjuksköterskestudent, astrolog och doula. Jag bor med min familj och tre kaniner utanför Stockholm, i ett hus med trädgård. På vintern lär jag mig åka skidor och de andra tre årstiderna försöker jag få till en köksträdgård. Båda delar innehåller stora utmaningar för mig.

Att vara astrolog kan verka flummigt, men många jag möter upplever att de genom man tolkningar av deras födelsediagram får ord att förstå sig själva med. Därutöver kan man använda sig av mindre stjärnbeströdda verktyg, såsom MBTI eller Carol Tuttles fyra personlighetstyper. Snart kommer jag att öppna för möjligheten för fler att få sitt födelsediagram tolkat, men nu är min kö full.

Att anlita mig som doula kommer jag också att skriva mer om, väl jag är färdigutbildad och har skapat mig erfarenheter nog för det. Samt tid, jag studerar trots allt heltid till sjuksköterska.

Jag hoppas att min blogg ska ge dig inspiration till att våga möta dig själv, den du är och den du vill vara, och att utåt våga visa dig och dina behov.

Välkommen,
Astrid

Processed with VSCO with a4 preset

Ibland finns jag även på instagram.