Om kejsarinna.se

Hej!

Det här är en blandad blogg med temat hälsa. Hälsa dels ur ett fysiologiskt perspektiv, men till större del ur ett helhetsperspektiv med fokus på att leva mer autentiskt genom att förstå sig själv bättre. Oftast styrs blogginläggen av vad som intresserar mig, men den röda tråden är hälsa och oftast kopplad till kvinnokroppen och kvinnors upplevelse av med- och motgångar. Inte för att exkludera, utan för att jag identifierar mig som kvinna och ofta utgår från det perspektivet.

Jag som skriver heter Astrid och är sjuksköterskestudent, hobbyastrolog och doula. Jag bor med min familj och tre kaniner utanför Stockholm, i ett hus med trädgård. På vintern lär jag mig åka skidor och de andra tre årstiderna försöker jag få till en köksträdgård. Båda delar innehåller stora utmaningar för mig.

Jag kan som nämnts även anlitas som doula, vilket du kan läsa mer om i länken ovan. Jag har utbildats av Anna (gravidcoach.se) och Emma (forlossningspodden.se)

Att vara astrolog kan verka flummigt, men många jag möter upplever att de genom man tolkningar av deras födelsediagram får ord att förstå sig själva med. Det är min förhoppning att syssla mer med att tolka födelsediagram samt skapa horoskop, en just nu är min kö full.

Jag hoppas att min blogg ska ge dig inspiration till att våga möta dig själv, den du är och den du vill vara, och att utåt våga visa dig och dina behov.

Välkommen,
Astrid

Processed with VSCO with a4 preset

Ibland finns jag även på instagram.