Om kejsarinna.se

Hej!

Jag som skriver heter Astrid och är sjuksköterskestudent, hobbyastrolog och doula. Jag bor med mina barn och tre kaniner utanför Stockholm På vintern lär jag mig åka skidor och de andra tre årstiderna försöker jag lyckas med odlingen – numera inne i lägenhet istället för i trädgård. Båda delarna innebär stora utmaningar för mig. Under 2018 skiljer jag mig, flyttar till lägenhet, har börjat arbeta heltid men ska återgå till studier i höst igen.

Jag kan som nämnts även anlitas som doula, vilket du kan läsa mer om i länken ovan. Jag har utbildats av Anna (gravidcoach.se) och Emma (forlossningspodden.se).

Att vara astrolog kan verka flummigt, men många jag möter upplever att de genom man tolkningar av deras födelsediagram får ord att förstå sig själva med. Det är min förhoppning att syssla mer med att tolka födelsediagram samt skapa horoskop, en just nu är min kö full.

Min blogg är en salig blandning av vad som händer just nu men även en hel del analyser av samhället i smått och stort. Jag ser det som en plats att fundera i skrift på allt det där som ändå snurrar i mitt huvud. Jag hoppas det ska roa även dig!

Välkommen,
Astrid

Processed with VSCO with a4 preset

Ibland finns jag även på instagram.