Planer och planer och tidsbrist!

Mitt liv i ett nötskal, haha. Jag börjar verkligen känna att jag kan se för mitt inre hur jag vill att lägenheten ska se ut och kännas. Kruxet är att hinna rensa allt och få saker på plats samtidigt som jag faktiskt låter mig njuta lite av mitt nya liv.

Men på veckans att göra-lista är att fixa köket. Just nu står de sista, ouppackade kartongerna där. Det är alla såna där pärmar med viktiga papper som troligen är oviktiga nu, det är en massa små braattha-saker och gud vet vad. Men då den enda möbel som nu saknas mig är min sekretär så kan jag inte låtsas att det är för att inte alla möbler är på plats som jag inte kan packa upp ordentligt. Det som ska in i den kan jag ha i två flyttkartonger så länge. Och visst är den fin? Här är den fotad till vårat prospekt. Längtar till att ha den vid sängens fotände!

Tyvärr, apropå säng, så får jag ta en annan än jag tänkt. Jag har möblerat om lite så min säng kommer att stå med långsidorna mellan vägg och bokylla. Så jag måste kunna klättra ur i fotänden. Men men, så kan det gå. Får bara köpa en lite dyrare och troligen hållbarare på IKEA än jag först tänkt.

Så livet är inredning och kaniner, jobb och vinkvällar. Barnveckor med lekplatser och kompishäng. Jag drömmer även om att kunna odla lite mer men får nöja mig med fler skogspromenader. Och i helgen flyttar ännu en kanin in! Lilla Pyttan komer hem till oss och blir vår innekanin. Roligt! Men då hon ska bo i köket så måste jag verkligen rensa de där kartongerna nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *