Snart flytt

Nästa fredag går flyttlasset! Eller, jag flyttar ner lite basala grejer till lägenheten, sen ska målaren fixa och jag ska i ca 10 dagar få allt på plats.

Ingen köpare till huset än vilket såklart stressar. Men nu på fredag går jag till banken och får i alla fall tydliga siffror på mina månadskostnader framöver. I stort sett så går all min inkomst på räkningar de närmsta månaderna. Så jag kommer att leva på ägg (och vin kommer att prioriteras). Så alla vänner som vill köpa något om man svänger förbi – köp kaffe (dyrt), grönsaker (vitaminer) eller en god ost (lyxigt). Så vet ni.

Annars så planerar jag lite för lägenheten. Färg är bestämt. Det blir grönt i vardagsrummet (där jag också sover) och sen i barnrummet en vit som matchar Krakel-tapeten vi ska ha på en vägg i barnens rum. Målaren fixar även vitt på väggarna i badrummet. Sen vill jag ha en tapet i hallen och vitt i köket men blåa luckor. Det sista har jag dock inte råd med än, men det är i den långsiktiga planen.

Jag vill ha ett väldigt lugnt hem. Jag inspireras mycket bakåt i tiden rent generellt och jag tänker försöka ha ett hem utan till exempel synbara förpackningar eller datorsladdar. Torrvaror ska i glasbyttor, hudvård och smink ska in i skåp. Barnens leksaker ska få bättre förvaring och även i hallen ska jag försöka få till något bra. Det blir mycket skåp – min dator kommer att få vara i en sekretär och kläder hängs i ett förråd/garderob. Allt för att minska mängden intryck. Det enda ”stökiga” jag har planer på är bokhyllan som ska stå vid huvudänden av sängen. Detta mest då sängen måste ”fram” lite på grund av ett fönster vid sidan och att jag inte riktigt har en bra plats för dem annars. Men tanken är att skärma av sängen ändå, så i rummet blir det troligen ändå ganska lugnt.

Surfar mycket inredning och idéer just nu!

Det ska bli väldigt kul att få flytta och skapa min lilla oas. Lovar mycket bilder allt eftersom jag kommer på plats!

En reaktion på ”Snart flytt

  1. My skriver:

    Jag bidrar mer än gärna med en slant till kaffe och/eller vad fan som helst du vill ha eller behöver! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *