Tänker

Jag funderar mycket just nu. Eller, jag börjar inse att det kanske mer är ett personlighetsdrag än något som händer ibland. Men just nu är det mycket funderande på mig själv och sånt är ju alltid spännande. Lite vem jag är, vad jag vill, hur jag vill ha min vardag.

Jag drömmer fortfarande om att återgå till skolan. Men det skapar för mycket osäkerhet i övriga livet och jag behöver en fast inkomst och fasta tider just nu för att livet ska fungera. När övriga livet lagt sig mer på plats, först då ser jag en möjlighet till att studera. Så det är troligen några år kvar.

Jag har även insett att jag är en evig student. Jag älskar att lära mig nytt och att nörda in. Jag har de senaste åren gått igenom handarbete, odling och sen astrologi. Jag funderar på att låta människokroppen bli nästa grej, det underlättar ju för återgång till skolan.

Många tänker ofta att jag borde göra något av mina kunskaper. Paketera och sälja dem. Men det är verkligen inte min grej. För har jag kommit så långt att jag kan det så bra, då håller jag på att tröttna. Då vill jag vidare till nästa område, lära mig nytt.

Samtidigt så brukar det jag lärt mig då börja integreras i mitt liv. Jag handarbetar mer och mer nu och startsträckan är kort när inspirationen kommer. Odlingen vet jag hur jag ska påbörja väl tid finns. Astrologi använder jag för mina spirituella behov.

Däremot vill jag verkligen blogga om något. Men hur bloggar man om att nörda in sig på nya saker? Om att jag ju visserligen försöker bygga ett liv utifrån mig (kan ju vara inspirerande) men där det egentligen mest handlar om att jag läser böcker och spinner garn?

Ja, jag vet inte jag. Får väl mest blogga om det jag tänker på, för det är ju det jag gör mest. Tänker, alltså.

Fick kläder av min vän R som är värsta vintage-experten. Nu är det så fint i garderob och byrå. Och den här tröjan kan vara The Missing Piece i min garderob. Känner mig så lagom uppklädd och fin i den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *