Vad gör jag ens

Jag älskar att jag alltid drar igång grejer och sen ångrar mig. Verkligen.

Inte.

Jag funderar just nu jättemycket på vad jag vill göra av mitt liv. Alltså, det mesta fungerar ju – jag gillar där jag bor och har en plan framåt för boende, jag har mina ungar, mina kaniner och jäkligt bra vänner – men det där som ska dra in pengarna, det får jag inte till. Jag har ett trevligt jobb just nu men jag började ju plugga till sjuksköterska av en anledning. Jag vill fortfarande tillbaka, men just nu med varannan-vecka livet så passar det inte. Ekonomiskt går det inte alls. Så det får pausas en stund.

Samtidigt så känner jag att jag alltid velat balansera ett lönearbete (sjuksköterska) med annat. Och jag försökte få till den här sidan som en astrologisida som detta ”annat”. Men jag får inte till det. Jag kan en massa astrologi, jag gillar att läsa om astrologi men det är som att jag bara inte kan skriva om det. Det blir… för tråkigt. Jag tröttnar på att skriva, hittar inte orden och texterna blir inte bra. Jag vill absolut fortsätta att göra födelsediagram men kanske bara som en hobby? Skriva alla de sidor jag nu har knypplat ihop, men ha dem som mina egna anteckningar.

För det jag mår bra av, det är att göra. Att hålla igång, vara på benen och ha mig. Inte sitta vid en dator och skriva, det kan jag också göra men inte i alltför många timmar. Så jag funderar nu på mer vad jag gör och hur jag kan dokumentera det på ett kul sätt.

Så vad gör jag då, när jag inte är på jobbet? Ja… jag tror jag ställer om. Jag funderar mycket på ett miljövänligt liv. Inte bara genom att välja grön el (obs viktigt) men mer genom hur jag ens väljer att konsumera/inte konsumera. Vad är miljövänligt på riktigt, och hur gör jag det utan att stressa ihjäl och skapa bara en ny hets och stress? Mycket sånt tänker jag på, mycket sånt försöker jag att göra.

Hmm. Jag ska fundera lite till. Göra lite till. Jag återkommer.

2 reaktioner på ”Vad gör jag ens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *