Vi ska städa

Sommarens bästa mål kan vara det om att gå igenom rum för rum för att städa och röja. Vi har inte bara mycket saker, vi har också rum som fyller flera funktioner vilket skapar kaos.

Jag har läst en hel del om att städa och skapa ordning, jag gillar sånt. Men ett tips jag missat är att göra listor på vad jag vill ha i varje rum innan jag börjar röja. Så i hallen har jag skrivit 1x mössa, vantar, vindjacka, regnjacka, kappa, tjocktröja, kängor, gummistövlar, sneakers och finskor per familjemedlem. Allt som blir utöver det ska hamna i bra förvaring eller slänga/skänka vidare. Så gör man så för varje rum. Tror det kan hjälpa en bra bit på vägen! Så får vi ta och beta av hela huset under hela semestern. Jag vill ha ett mindre stökigt hem!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *